Bröllopskoordinator

Bröllopsdagskoordinering

Bröllopsdagskoordinering

 Vad Special Wedding, er bröllopskoordinator, kan hjälpa er med!

Alla vill ha olika mycket hjälp med att planera sina bröllop och det är helt upp till er vad ni behöver för hjälp av er bröllopskoordinator. Allt från stöttning i starten av planeringen, tips, råd och idéer, uppläggning av planeringen, praktisk hjälp, hitta leverantörer, förhandla priser, eller struktur och tydlighet som ser till att er bröllopsdag flyter på precis som ni tänkt er.

Special Wedding arbetar inte på timbasis utan sätter ihop ett paket med ett fast pris utifrån era önskemål och behov. Ni kan då se tydligt vad som ingår i ert paket och vad eventuella tillägg kan komma att kosta. Självklart kan man lägga till tjänster under planeringens gång om det är något som ni behöver mer hjälp med än vad ni trodde från början.

Det är viktigt att ni känner er trygga med bröllopskoordinatorn, därför rekommenderar vi ett kostnadsfritt möte där vi lär känna varandra och där ni kan berätta om era tankar, drömmar och önskemål.

symbol1-webb

Här kan ni se exempel på olika paket, detta kan varieras hur ni vill.

Konsultation

När ni behöver stöd i starten samt på vägen fram till er stora dag.

Vi träffas en gång och går igenom era drömmar, tankar, förhoppningar och förutsättningar inför bröllopet. Vi kommer sedan tillbaka med personlig budget och planeringsunderlag samt en start-it-up checklista. Vi förmedlar även kontakter med just de leverantörer ni behöver. Ni får tips och idéer till just ert bröllop samt att vi finns tillgängliga på mail och telefon fram till bröllopsdagen.

Pris: från 2895 kr

Koordinering

När ni känner att det finns planeringsmoment som ni inte har tid för, eller som ni kanske tycker är svåra och vill ha hjälp med.

Pris: Kontakta oss för ett prisförslag.

Bröllopsdagskoordinering

När ni har gjort all planering själva men känner att ni vill lägga över ansvaret på någon annan under er bröllopsdag (eller dagar). Ni kan då njuta av dagen till fullo och slipper vara oroliga för oförutsedda händelser. Känner man att man inte vill lägga allt ansvar på någon gäst eller sig själv inför bröllopet är detta en perfekt present till Er, bröllopsparet.

Pris: Kontakta oss för ett prisförslag.

Totalarrangemang

För er som både vill ha hjälp med att planera er stora dag samt någon som håller i alla trådarna under bröllopsdagen.

Pris: Kontakta oss för ett prisförslag.

Bor ni i Stockholmsområdet kommer vi självklart hem till er (eller på annan plats vald av er) för våra möten.
Alla utomlands och i övriga Sverige träffar vi lika bra via Skype.